10 redenen waarom u een bezoek moet brengen aan het salon van de mede-eigendom

Het salon van de mede-eigendom brengt op 23 november in Paleis 3 van Brussels-Expo voor het eerst alle actoren samen die actief zijn rond mede-eigendom: dienstenaanbieders, beroepsverenigingen, experten zijn allemaal te vinden onder één dak. Er zijn tientallen redenen waarom u deze beurs niet mag missen, maar we zetten er alvast tien op een rijtje. 

  1. Het salon van de mede-eigendom biedt u de kans om gratis advies te winnen bij tal van experts alsook bij de advocaten en juristen van de mede-eigenaars organisatie.
  2. Er is een uitgebreid programma met doorlopende conferenties die inzicht bieden in een brede waaier van gespecialiseerde thema’s zoals energie, betonrenovatie, het nut van een gebouwenaudit, autonome energie door een warmtekrachtkoppeling en de technologische en wettelijke ontwikkeling rond de verdeling van de verwarmingskosten.
  3. Nergens en nooit eerder kon u op één dag onder één dak zoveel kennis en informatie verzamelen over alles wat met mede-eigendom te maken heeft; voor wie offertes zoekt biedt de salon de perfecte gelegenheid
  4. Specialisten staan tot uw beschikking om gratis een antwoord te bieden op al uw concrete vragen
  5. Omdat de beurs hét verzamelpunt is voor al wie met mede-eigendom te maken heeft, kunt u netwerken zoals netwerken hoort te zijn.
  6. Op de dag van de beurs loopt een speciale promotie om lid te worden van UVS, de federatie die de belangen van syndici verdedigt.
  7. U krijgt inzicht in de manier waarop de sector van de syndici steeds verder professionaliseert en op die manier voor een efficiënt beheer van appartementen zorgt.
  8. De beurs duurt een hele dag, met een nocturne, zodat u langs kunt komen op het ogenblik dat u het best past.
  9. De beurs vindt plaats op Brussels-Expo , voor iedereen in het land gemakkelijk toegankelijk, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.
  10. De beurs is volledig gratis toegankelijk

Schrijf u nu gratis in!

Deze pagina delen:

Met dank aan onze partners

Expoza Livios Radio Immo SNPC Style at Home UvS Vastgoed TV